#UkrainianWar#NoFlyZone #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraineSupport the Armed Forces of Ukraine

Astralis, GODSENT, paiN og Sharks risikerer å forlate PGL Major Stockholm 2021

/
2942

De fire første kampene i andre runde av PGL Major Stockholm 2021 er avsluttet, som et resultat av at flere lag samtidig risikerer å forlate mesterskapet. Samtidig er hovedoverraskelsen det danske laget Astralis, som allerede har lidd et andre nederlag i denne turneringen.

Ånd - GUDSENT

En ekstremt viktig kamp for CIS-laget fant sted på Nuke-kartet, der brasilianerne fra GODSENT allerede har spilt i PGL Major Stockholm 2021. Men i første omgang viste Spirit for selvsikkert forsvar, etter å ha gitt en dobbel fordel før han byttet side. Men i angrepet mistet ikke "dragene" motet, etter å ha klart å snu kampen til slutt, og dermed oppnå den første seieren i dette mesterskapet - 16:12.

Astralis - Entropiq

Astralis andre forsøk på å våkne skjedde på Dust 2. Men helt fra starten grep Entropiq-spillere initiativet på kartet, og fikk en komfortabel fordel fremfor å bytte side. Men i andre omgang klarte ikke det danske laget å motsette seg noe til rivalen, som spilte veldig selvsikkert i forsvaret, etter å ha gitt det andre tapet på rad for fire ganger vinnere av Major-turneringer - 16:6.

paiN - Renegades

En spennende duell fant sted på Nuke-kartet. Dessuten gikk startsegmentet helt til fordel for brasilianerne, som kunne ha begravet motstanderen i første omgang. Comebacket fra Renegades i angrepet gjorde imidlertid at laget kunne utligne, og samtidig få tilbake selvtilliten. Som et resultat var forsvaret til det australske laget klart for paiNs angrep, takket være at Renegades beholdt retten til å leve innenfor rammen av PGL Major Stockholm 2021 - 16:14.

Haier - TYLOO

Derbyet til to åpenbart svake lag fant sted på Mirage-kartet. Og hvis startfordelen gikk i favør av TYLOO, så fikk brasilianerne et godt trekk før byttet etter å ha klart å tette gapet. Andre omgang begynte med dominansen til Sharks, som på et tidspunkt løp foran. Erfaringene til det kinesiske laget var imidlertid av avgjørende betydning for å forhindre overtid og sikre den første seieren i turneringen - 16:14.

Innenfor andre runde av PGL Major Stockholm 2021 er det fire møter igjen:

• ENCE - FaZe Clan.
  • BIG - Copenhagen Flames.
  • Movistar Riders - Virtus.pro.
  • Heroisk - MOUZ.

Basert på resultatene fra de gjenstående møtene, vil det dannes en gruppe kandidater både for å nå neste etappe og for å rykke ned fra PGL Major Stockholm 2021. Husk at «play-off»-kampene vil bli holdt i BO3-format.

Kamphistorikk: PGL Major Stockholm 2021 Challengers Stage

Team Spirit(counterstrike)Team Spiritru2.120:2Bo3Astralis(counterstrike)Astralisdk1.73
counterstrike
PGL Major Stockholm 2021 Challengers Stage
BIG(counterstrike)BIGde2.11:2Bo3MOUZ(counterstrike)MOUZeu1.74
Heroic(counterstrike)Heroicdk1.222:0Bo3Movistar Riders(counterstrike)Movistar Riderses4
MOUZ(counterstrike)MOUZeu1.1652:1Bo3Renegades(counterstrike)Renegadesau5.4
Astralis(counterstrike)Astralisdk1.172:0Bo3paiN Gaming(counterstrike)paiN Gamingbr5.08

PGL Major Stockholm 2021 går fra 26. oktober til 7. november i Sverige. 24 lag konkurrerer om en premiepott på $2 000 000, samt BLAST Premier og ESL Pro Tour-poeng. Mesterskapets sluttspill vil finne sted på Avicii Arena med tilskuere, mens de tidlige stadiene av mesterskapet finner sted i studioformat.