#UkrainianWar#NoFlyZone #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraineSupport the Armed Forces of Ukraine

Virtus.pro blir nok en kvartfinalist i PGL Major Stockholm 2021

/
3245

Virtus.pro- laget blir den syvende kvartfinalisten i PGL Major Stockholm 2021. I den femte runden av Legends-etappen slo CIS-laget FaZe Clan med en poengsum på 2:1.

Spillet startet på Inferno, som ble Virtus.pros valg. Allerede i første omgang ble det imidlertid klart at FaZe Clan ikke var overrasket over et slikt valg, etter å ha oppnådd en dobbelt fordel i forhold til sidebytte. Samtidig klarte Virtus.pro å stå imot i andre omgang, og praktisk talt innhente motstanderen. Men det europeiske laget viste seg å stå fast, etter å ha notert seieren på motstanderens topp - 16:13.

Deretter havnet lagene på Ancient-kartet, som antok at Virtus.pro ville forlate mesterskapet. Men allerede i starten viste teamet fra CIS sin karakter, og påla en kamp på et raskt angrep fra motstanderen. Samtidig forberedte ikke forsvaret til FaZe Clan seg denne gangen på angrepene til motstanderen, som sensasjonelt utlignet poengsummen i denne serien - 16:14.

Alt ble avgjort på Overpass-kartet, hvor den første halvdelen endte med en minimal fordel for Virtus.pro. I andre omgang klarte imidlertid laget fra CIS til slutt å knuse motstanderen, og tjente en plass i sluttspillet til PGL Major Stockholm 2021.

Etter dette nederlaget forlot FaZe Clan PGL Major Stockholm 2021, og endte på 9.-11. plass og tjente $17 500.

Kamphistorikk: PGL Major Stockholm 2021 Legends Stage

Copenhagen Flames(counterstrike)Copenhagen Flamesdk2.481:2Bo3NiP(counterstrike)NiPse1.5
counterstrike
PGL Major Stockholm 2021 Legends Stage
Virtus.pro(counterstrike)Virtus.proru2.312:1Bo3FaZe Clan(counterstrike)FaZe Claneu1.57
Entropiq(counterstrike)Entropiqru2.751:2Bo3Vitality(counterstrike)Vitalityfr1.42
Virtus.pro(counterstrike)Virtus.proru1.552:1Bo3MOUZ(counterstrike)MOUZeu2.36
Heroic(counterstrike)Heroicdk1.652:1Bo3Copenhagen Flames(counterstrike)Copenhagen Flamesdk2.15

PGL Major Stockholm 2021 går fra 26. oktober til 7. november i Sverige. 24 lag konkurrerer om en premiepott på $2 000 000, samt BLAST Premier og ESL Pro Tour-poeng. Mesterskapets sluttspill vil finne sted på Avicii Arena med tilskuere, mens de tidlige stadiene av mesterskapet finner sted i studioformat.